Januari 2018

Badminton News januari 2018

Beste leden,

Het seizoen is ondertussen in volle gang.  Een nieuw jaar is weeral begonnen.  Tijd om eens terug te blikken en vooruit te kijken.

'Roger Van Poucke' - spaghettitornooi

Op zaterdag 25 november vond ons jaarlijks spaghettitornooi plaats. Naar goede gewoonte werd er van 9u tot 12u dubbel in poule gespeeld. In totaal waren er 13 deelnemers.  De winnaars die met een mooie handdoek naar huis gingen waren dit jaar Karl Bender en Bruno Detollenaere . Na de geleverde inspanningen genoten we in de cafetaria van een spaghetti of lasagne. En zoals gewoonlijk werd het ook dit jaar weer een sportief en culinair hoogtepunt.

Geen jeugdtraining tijdens kerst- en paasvakantie

Tijdens de kerst- (23 december tem 7 januari) en paasvakantie (31 maart tem 15 april) zal er geen training gegeven worden.  Op dinsdag kan er wel vrij gespeeld worden maar pas vanaf 20u.  Op zaterdag is de zaal niet beschikbaar.

Sinterklaas

Op 4, 5 en 9 december heeft de Sint weer heel wat lekkers gebracht voor onze leden.

Nieuwjaarsreceptie

Op dinsdag 9 januari 2018 zal onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie doorgaan. Hierbij nodigden we al onze leden uit om vanaf 21u45 tot 22u30 in cafetaria Diependal samen een glas te drinken en een hapje te eten op het nieuwe jaar. 

Veteranencompetitie

In januari gaat de veteranencompetitie, de VET-cup genoemd, weer van start. Ook dit jaar hebben we 1 ploeg die meedoet.  Op zondag 14 januari zal de eerste ontmoetingen trouwens plaats vinden in Diependal.  Op zondag 18 februari zal er tevens een tweede ontmoeting in Diependal plaats vinden.    Alvast veel succes gewenst aan alle veteranen die onze eer proberen hoog te houden. De kalender is spijtig genoeg nog niet verschenen.  Alle supporters op post !! 

Herencompetitie

Dit seizoen treden we met 2 herenploegen aan.  Eéntje in derde provinciale en één in vierde provinciale.  Op 7 januari staat de eerste wedstrijd op het programma.  In totaal dienen zij elk 10 wedstrijden af te werken voor eind april.  Veel succes.

Geen badminton

Op volgende dagen is er geen badminton :

maandag 1 januari 2018
dinsdag 2 januari 2018
zaterdag 6 januari 2018
maandag 12 februari 2018
dinsdag 13 februari 2018
zaterdag 31 maart 2018
maandag 2 april 2018 (paasmaandag)
zaterdag 7 april 2018
zaterdag 14 april 2018

Club t-shirts

Onze club t-shirts zijn nog altijd te krijgen.  Ze zijn vervaardigd uit 100% polyester.  Het voordeel hiervan is dat deze niet krimpen in de was, en ook niet gestreken moeten worden.  Wil jij er graag ééntje hebben, vraag er dan eentje aan Karl, Johan of Axel. De kostprijs bedraagt 15 euro.

Mutualiteit

Bij een aantal mutualiteiten kan je een deel van je lidgeld bij een sportclub terugbetaald krijgen. Hoor dus zeker eens bij jouw mutualiteit of je niet in aanmerking komt.

Hierbij wensen wij al onze leden alvast een verder sportief 2018 toe.