Januari 2019

Badminton News januari 2019

Beste leden,

Het seizoen is ondertussen bijna halfweg en een nieuw kalenderjaar is weeral begonnen.  Tijd om eens terug te blikken en vooruit te kijken.

'Roger Van Poucke' - spaghettitornooi

Op zaterdag 24 november vond ons jaarlijks spaghettitornooi plaats. Naar goede gewoonte werd er van 9u tot 12u dubbel in poule gespeeld. In totaal waren er 14 deelnemers.  De winnaars die met een mooie handdoek naar huis gingen waren dit jaar Lukas en Lena . Na de geleverde inspanningen genoten we in de cafetaria van een spaghetti of lasagne. En zoals gewoonlijk werd het ook dit jaar weer een sportief en culinair hoogtepunt.

Geen jeugdtraining tijdens kerst- en paasvakantie

Tijdens de kerst- (22 december tem 6 januari) en paasvakantie (6 april tem 21 april) zal er geen jeugdtraining gegeven worden.  Op dinsdag kan er dan wel vrij gespeeld worden maar pas vanaf 20u. 

Sinterklaas

Op 3, 4 en 6 december heeft de Sint weer heel wat lekkers gebracht voor onze leden.

Nieuwjaarsreceptie

Op dinsdag 8 januari 2019 zal onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie doorgaan. Hierbij nodigden we al onze leden uit om vanaf 21u45 tot 22u30 in cafetaria Diependal samen een glas te drinken en een hapje te eten op het nieuwe jaar. 

GITO Tervuren

Vanaf dit seizoen beschikken we elke donderdag tot eind april over 4 velden in het GITO Tervuren van 20u tot 22u.  Elk lid kan hiervan gebruik maken.  Zowel jeugdspelers, recreanten als competitiespelers zijn welkom.  In onze vorige nieuwsbrief deden we al een oproep om hiervan meer gebruik te maken.  Momenteel is er echter nog niet veel extra interesse om deze nieuwe mooie zaal te gebruiken.  Hierbij dan ook een oproep aan alle leden om ook op donderdag een pluimpje te komen slaan.

Veteranencompetitie

In januari gaat de veteranencompetitie, de VET-cup genoemd, weer van start. Ook dit jaar hebben we 1 ploeg die meedoet.  Op zondag 13 januari zal de eerste ontmoetingen trouwens plaats vinden in Diependal.  Op zondag 17 februari zal er tevens een tweede ontmoeting in Diependal plaats vinden.    Alvast veel succes gewenst aan alle veteranen die onze eer proberen hoog te houden. De kalender is spijtig genoeg nog niet verschenen.  Alle supporters op post !! 

Heren en gemengde competitie

Dit seizoen treden we weeral met 2 herenploegen aan.  Eéntje in tweede provinciale en één in vierde provinciale.  Na de heenronde staat onze eerste herenploeg op de voorlaatste plaats, de tweede herenploeg mooi in de middenmoot.

Ook voor de gemengde competitie zijn er 2 ploegen in de running.  Na de heenronde staan beide ploegen mooi in de middenmoot van het klassement.

Veel succes voor de terugronde.

Geen badminton

Op volgende dagen is er geen badminton :

dinsdag 1 januari 2019
maandag 4 maart 2019
dinsdag 5 maart 2019
maandag 22 april 2018 (paasmaandag)

Club t-shirts

Onze club t-shirts zijn nog altijd te krijgen.  Ze zijn vervaardigd uit 100% polyester.  Het voordeel hiervan is dat deze niet krimpen in de was, en ook niet gestreken moeten worden.  Wil jij er graag ééntje hebben, vraag er dan eentje aan Karl, Johan of Axel. De kostprijs bedraagt 15 euro.

Mutualiteit

Bij een aantal mutualiteiten kan je een deel van je lidgeld bij een sportclub terugbetaald krijgen. Hoor dus zeker eens bij jouw mutualiteit of je niet in aanmerking komt.

Hierbij wensen wij al onze leden alvast een verder sportief 2019 toe.