Januari 2020

Badminton News januari 2020

Beste leden,

Het seizoen is ondertussen bijna halfweg en een nieuw kalenderjaar is weeral begonnen.  Tijd om eens terug te blikken en vooruit te kijken.

'Roger Van Poucke' - spaghettitornooi

Op zaterdag 30 november vond ons jaarlijks spaghettitornooi plaats. Naar goede gewoonte werd er van 9u tot 12u dubbel in poule gespeeld. In totaal waren er 17 deelnemers.  De winnaars die met een mooie handdoek naar huis gingen waren dit jaar Lukas en Karin.  Lena die vorig jaar nog won met Lukas werd dit jaar tweede met Jan . Na de geleverde inspanningen genoten we in de cafetaria van een spaghetti of lasagne. En zoals gewoonlijk werd het ook dit jaar weer een sportief en culinair hoogtepunt.

Geen jeugdtraining tijdens kerst- en paasvakantie

Tijdens de kerst- (21 december tem 5 januari) en paasvakantie (4 april tem 19 april) zal er geen jeugdtraining gegeven worden.  Op dinsdag kan er dan wel vrij gespeeld worden maar pas vanaf 20u. 

Sinterklaas

Op 9, 10 en 12 december heeft de Sint weer heel wat lekkers gebracht voor onze leden.

Nieuwjaarsreceptie

Op dinsdag 7 januari 2020 zal onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie doorgaan. Hierbij nodigden we al onze leden uit om vanaf 21u45 tot 22u30 in cafetaria Diependal samen een glas te drinken en een hapje te eten op het nieuwe jaar. 

GITO Tervuren

Ook dit seizoen beschikken we elke donderdag tot eind april over 4 velden in het GITO Tervuren van 20u tot 22u.  Elk lid kan hiervan gebruik maken.  Zowel jeugdspelers, recreanten als competitiespelers zijn welkom.  Vorig seizoen werd hier weinig gebruik van gemaakt, maar momenteel is er echter meer interesse om deze nieuwe mooie zaal te gebruiken.

Veteranencompetitie

In januari gaat de veteranencompetitie, de VET-cup genoemd, weer van start. Ook dit jaar hebben we 1 ploeg die meedoet.  Op zondag 12 januari zal de eerste ontmoetingen trouwens plaats vinden in Diependal.  Op zondag 16 februari zal er tevens een tweede ontmoeting in Diependal plaats vinden.    Alvast veel succes gewenst aan alle veteranen die onze eer proberen hoog te houden.  Alle supporters op post !! 

Heren en gemengde competitie

Dit seizoen treden we weeral met 2 herenploegen aan.  Eéntje in tweede provinciale en één in vierde provinciale.  Na de heenronde staat onze eerste herenploeg op de voorlaatste plaats, de tweede herenploeg mooi in de middenmoot.

Ook hebben we 1 gemengde ploeg in de running.  Na de heenronde staan zij mooi aan de leiding van het klassement in derde provinciale.

Veel succes voor de terugronde.

Geen badminton

Op volgende dagen is er geen badminton :

maandag 24 februari 2020
dinsdag 25 februari 2020
maandag 13 april 2020 (paasmaandag)

Club t-shirts

Onze club t-shirts zijn nog altijd te krijgen.  Ze zijn vervaardigd uit 100% polyester.  Het voordeel hiervan is dat deze niet krimpen in de was, en ook niet gestreken moeten worden.  Wil jij er graag ééntje hebben, vraag er dan eentje aan Karl, Johan of Axel. De kostprijs bedraagt 15 euro.

Mutualiteit

Bij een aantal mutualiteiten kan je een deel van je lidgeld bij een sportclub terugbetaald krijgen. Hoor dus zeker eens bij jouw mutualiteit of je niet in aanmerking komt.  Karl of Axel zal met plezier jullie formulier van een stempel voorzien.  Gelieve geen documenten via email door te sturen.  Onze stempel staat in de kast in Diependal, handig dat je dus uw ingevuld formulier gewoon naar Diependal meebrengt.

Hierbij wensen wij al onze leden alvast een verder sportief 2020 toe.