Januari 2022

Badminton News Januari 2022

Beste leden,

Het seizoen is ondertussen bijna halfweg en een nieuw kalenderjaar is weeral begonnen.  We wensen jullie hierbij dan ook het allerbeste voor het nieuwe jaar, met hopelijk veel badmintonplezier!

We nemen hierbij ook even de tijd om eens terug te blikken en vooruit te kijken en jullie de kans te geven alle goede voornemens waar te maken!

Nieuwjaarsdrink op dinsdag 11 januari

Op dinsdag 11 januari 2022 zal onze nieuwjaarsreceptie doorgaan. Hierbij nodigden we al onze leden uit om vanaf 21u45 in cafetaria Diependal samen een glas te drinken en een hapje te eten op het nieuwe jaar. 
Deze receptie zal georganiseerd worden volgens de van kracht zijnde corona maatregelen zodat alles veilig kan verlopen. We hopen jullie talrijk te zien!

Badminton tijdens de kerstvakantie

Sporthal Diependal is opnieuw open en dus is er in de week van 3 januari opnieuw badminton op maandag 3 en dinsdag 4 januari in Diependal en op donderdag 6 januari in het GITO, telkens op de klassieke uren.
Tijdens de kerstvakantie is er ook geen jeugdtraining voorzien. De training voor onze jeugd gaat opnieuw van start op dinsdag 11 januari.

Training recreanten volwassenen

We plannen opnieuw een reeks van een 5-tal trainingen in voor recreanten bij de volwassenen. Deze trainingen gaan door telkens op dinsdag om 20u in Diependal, de eerste training start op 18 januari. Voor meer info kunnen jullie terecht bij Karl Bender.

'Roger Van Poucke' - spaghettitornooi

Op zaterdag 27 november vond ons jaarlijks spaghettitornooi plaats. Naar goede gewoonte werd er van 9u tot 12u dubbel in poule gespeeld. In totaal waren er 15 tal deelnemers, leuk om dit jaar ook jeugdspelers te zien. Karl Bender en Mark Peeters hebben zich na een spannende strijd tot de winnaars van het tornooi gekroond en sleepten een mooie handdoek en koker shuttles in de wacht, proficiat nogmaals! Na de geleverde inspanningen genoten we samen met wat extra partners en kinderen in de cafetaria van enkele drankjes en heerlijke huisgemaakte spaghetti of croque monsieur van onze cafetaria uitbaters. Het was fijn, volgend jaar verwachten we jullie allemaal terug!

Sinterklaas

In de week van 6 december heeft de Sint weer heel wat lekkers gebracht voor onze leden. Blijkbaar was iedereen braaf geweest dit jaar....

VET-cup

Dit jaar werd de VET-cup uitgesteld tot september. Ons team kon dit jaar 1 van de 6 wedstrijden winnen en 1 keer gelijk spelen en eindigde zo op de voorlaatste plaats van het klassement.

Vanaf begin maart 2022 zal de volgende editie van start gaan. Ons team kan wel wat versterking gebruiken, dus indien je ouder bent dan 35 jaar en graag ons team versterkt, geef dan zeker een seintje aan Karin Derieuws (Joske).  

Heren en gemengde competitie

Dit seizoen treden we weeral met 2 herenploegen aan.  Eéntje in tweede provinciale en één in vierde provinciale.  Na de heenronde staat onze eerste herenploeg op de voorlaatste plaats na 1 keer winst, de tweede herenploeg staat op de 5e plaats op 7 na 1x winst en 1x gelijk. 

Ook hebben we 1 gemengde ploeg in de running.  Onze ploeg staat voorlopig op de 4e plaats en we hopen na de laatste wedstrijd van de heenronde op 9 januari verder te stijgen naar de 2de plaats. Knappe prestatie! 

We wensen al onze teams veel succes voor de terugronde.

Mutualiteit

Bij een aantal mutualiteiten kan je een deel van je lidgeld bij een sportclub terugbetaald krijgen. Iedereen die een aanvraag voor een formulier heeft ingediend heeft van ons zijn formulier ontvangen. Ben je dit toch vergeten breng dan zelf een ingevuld formulier mee naar Diependal, zodat we daar een stempel en handtekening kunnen zetten.


Geen badminton

Diependal zal gesloten zijn op maandag 28 februari en dinsdag 1 maart wegens 'De Warre' tijdens de Krokusvakantie. Die dagen kan er dus niet gespeeld worden.


Geniet nog van de welverdiende vakantie en we hopen jullie talrijk terug te zien begin januari op het veld of op onze nieuwjaardrink op dinsdag 11 januari!

Tot binnenkort!

Het bestuur