Oktober 2018

Badminton News oktober 2018

Beste leden,

Het seizoen is een al een maandje bezig.  Hierbij de laatste nieuwtjes :

GITO Tervuren

Vanaf dit seizoen beschikken we elke donderdag over 4 velden in het GITO Tervuren van 20u tot 22u.  Elk lid kan hiervan gebruik maken.  Zowel jeugdspelers, recreanten als competitiespelers zijn welkom.  Momenteel is er echter nog niet veel interesse om deze nieuwe mooie zaal te gebruiken.  Hierbij dan ook een oproep aan alle leden om ook op donderdag een pluimpje te komen slaan.

Mini-tornooi

Sinds enkele seizoenen is het gewoonte geworden om op elke eerste dinsdag van de maand een intern mini-tornooi voor onze jeugdspelers te organiseren. Er worden dan wedstrijdjes gespeeld, onder begeleiding, tussen onze eigen jeugdspelers. Het is trouwens niet alleen belangrijk de juiste techniek te leren tijdens de trainingen, maar ook wedstrijdritme op te doen en tactisch inzicht te krijgen. Ook dit seizoen zullen we hiermee van start gaan vanaf januari 2019. 

Mutualiteit

Bij een aantal mutualiteiten kan je een deel van je lidgeld bij een sportclub terugbetaald krijgen. Hoor dus zeker eens bij jouw mutualiteit of je niet in aanmerking komt. Karl of Johan zal met plezier jullie formulier van een stempel voorzien.
CMDe Voorzorg - LM - FSMB - OZ

Nieuwe racketten

In het begin van een nieuw seizoen krijgen we dikwijls de vraag van nieuwe leden, zowel jeugd als volwassenen, welk materiaal (racket) zij moeten aankopen. Aangezien dat voor iedereen verschillend is, kunnen we die vraag soms moeilijk beantwoorden. Daarom hebben we besloten om enkele deftige racketten aan te kopen, die de leden eens kunnen proberen. De prijs van de racketten zijn 40 euro en behoren tot de categorie van de betere basisracketten. Tevens hebben wij een kleine voorraad liggen zodat je meteen een splinternieuw exemplaar mee naar huis kan nemen. Meer info hierover kan je krijgen bij Karl of Axel.

Geen badminton

Op volgende dagen is de sporthal Diependal gesloten, dus geen badminton :

donderdag 1 november 2018
maandag 17 december 2018
maandag 24 december 2018
dinsdag 25 december 2018
maandag 31 december 2018
dinsdag 1 januari 2019

Spaghettitornooi 24 november 2018

Op zaterdag 24 november organiseren we ons jaarlijks 'Roger Van Poucke' spaghettitornooi. Alvast een datum om vrij te houden. Meer info ontvangen onze leden nog wel per email.  De te winnen prijzen zullen ook dit jaar weer mooie handdoeken zijn met ons logo op.  Zoals vorig jaar zullen de wedstrijden gespeeld worden in het GITO Tervuren.  Na de inspanningen zullen we weer afzakken naar Diependal voor een lekkere spaghetti of lasagne te verorberen.


T-shirts en plastic shuttles

Wie graag een club t-shirt wil, deze zijn nog steeds te krijgen tegen de prijs van 15 euro.

Een koker shuttles met 6 plastic shuttles kost je 9 euro (in de winkel zal je deze al snel 10 à 15 euro betalen). Te verkrijgen bij Karl.

mavis300y

 

BELANGRIJK: tijdens de trainingen van de jeugd zorgt de club voor shuttles. Wie ook wil spelen voor en na de trainingen dient zelf voor een shuttle te zorgen. Deze zijn trouwens simpelweg te koop in de club tegen een lage prijs.

Competitie

De heren en dames die ouder zijn dan 35 jaar zullen onze club gaan verdedigen in de veteranencompetitie. Dit zijn vriendschappelijke ontmoetingen die enkele keren per jaar georganiseerd worden door de VVBBC. Vanaf januari 2019 zullen zij de kleuren van onze club verdedigen in de VET-cup.  Vooral dames zijn meer dan welkom.  Meer info bij Karin Derieuws.

Zowel de gemengde als de herencompetitie wordt gespeeld over het hele seizoen.  Onze 2 gemengde ploegen en 2 herenploegen zullen weer het beste van zichzelf geven. Wij wensen hen hierbij alvast succes en hopen weer op hoopvolle resultaten.

Ledenstop bij de jeugd

Momenteel is reeds een ledenstop voor jeugdspelers tot september 2019.  Bij de volwassenen zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.

E-mail adres nieuwe leden

Communicatie met onze leden verloopt al enkele jaren via onze website en via email.  Heel belangrijk dus dat we van u een werkend emailadres hebben.  Wie deze nieuwsbrief nog niet per e-mail ontvangt, mag steeds zijn e-mail adres doorgeven aan Axel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Elk seizoen zijn er leden waarvan we het e-mailadres ontbreken, mailboxen die overvol zitten, adressen die niet meer bestaan, verkeerd doorgegeven e-mailadressen, enz. Krijg je geen e-mails van ons, dan behoor jij waarschijnlijk tot één van bovenstaande categorieën. Stuur dan snel eens een e-mail naar ons en dan wordt je nog sneller bediend met de laatste nieuwtjes.

Facebook

Ook onze badmintonclub is al een paar jaar terug te vinden op facebook.  Hier kan je eveneens alle nieuwtjes vinden en vragen stellen.  Wacht niet en wordt snel lid door op het icoontje te klikken: fb


Verder wensen we iedereen weer een sportief en plezierig badmintonseizoen toe.