Oktober 2019

Badminton News oktober 2019

Beste leden,

Het seizoen is een al een maandje bezig.  Hierbij de laatste nieuwtjes :

Mini-tornooi

Sinds enkele seizoenen is het gewoonte geworden om op elke eerste dinsdag van de maand een intern mini-tornooi voor onze jeugdspelers te organiseren. Er worden dan wedstrijdjes gespeeld, onder begeleiding, tussen onze eigen jeugdspelers. Het is trouwens niet alleen belangrijk de juiste techniek te leren tijdens de trainingen, maar ook wedstrijdritme op te doen en tactisch inzicht te krijgen. Ook dit seizoen zullen we hiermee van start gaan vanaf november 2019. 

Mutualiteit

Bij een aantal mutualiteiten kan je een deel van je lidgeld bij een sportclub terugbetaald krijgen. Hoor dus zeker eens bij jouw mutualiteit of je niet in aanmerking komt. Karl, Johan of Axel zal met plezier jullie formulier van een stempel voorzien.  Gelieve geen documenten via email door te sturen.  Onze stempel staat in de kast in Diependal, handig dat je dus uw ingevuld formulier gewoon naar Diependal meebrengt.
CMDe Voorzorg - LM - FSMB - OZ

Nieuwe racketten

In het begin van een nieuw seizoen krijgen we dikwijls de vraag van nieuwe leden, zowel jeugd als volwassenen, welk materiaal (racket) zij moeten aankopen. Aangezien dat voor iedereen verschillend is, kunnen we die vraag soms moeilijk beantwoorden. Daarom hebben we besloten om enkele deftige racketten aan te kopen, die de leden eens kunnen proberen. De prijs van de racketten zijn 35 euro en behoren tot de categorie van de betere basisracketten. Tevens hebben wij een kleine voorraad liggen zodat je meteen een splinternieuw exemplaar mee naar huis kan nemen. Meer info hierover kan je krijgen bij Karl of Axel.

Geen badminton

Op volgende dagen is de sporthal Diependal gesloten, dus geen badminton :

maandag 11 november 2019
maandag 16 december 2019
maandag 23 december 2019
dinsdag 24 december 2019
maandag 30 december 2019
dinsdag 31 december 2019

Spaghettitornooi 30 november 2019

Op zaterdag 30 november organiseren we ons jaarlijks 'Roger Van Poucke' spaghettitornooi. Alvast een datum om vrij te houden. Eerst spelen we van 9u tot 12u dubbels.  De koppels zullen door loting samengesteld worden.  Meer info ontvangen onze leden nog wel per email.  De te winnen prijzen zullen ook dit jaar weer mooie handdoeken zijn met ons logo op.  Dit jaar zal alles doorgaan in Diependal.  Na de inspanningen zullen we in cafetaria Diependal een lekkere spaghetti of lasagne verorberen.


T-shirts en plastic shuttles

Wie graag een club t-shirt wil, deze zijn nog steeds te krijgen tegen de prijs van 15 euro.

Een koker shuttles met 6 plastic shuttles kost je 9 euro (in de winkel zal je deze al snel 10 à 15 euro betalen). Te verkrijgen bij Axel of Karl.

mavis300y

 

BELANGRIJK: tijdens de trainingen van de jeugd zorgt de club voor shuttles. Wie ook wil spelen voor en na de trainingen dient zelf voor een shuttle te zorgen. Deze zijn trouwens simpelweg te koop in de club tegen een lage prijs.

Competitie

De heren en dames die ouder zijn dan 35 jaar zullen onze club gaan verdedigen in de veteranencompetitie. Dit zijn vriendschappelijke ontmoetingen die enkele keren per jaar georganiseerd worden door de VVBBC. Vanaf januari 2020 zullen zij de kleuren van onze club verdedigen in de VET-cup.  Ben je ouder dan 35 jaar en wil je ook deelnemen kan je voor meer info terecht bij Karin Derieuws.

Zowel de gemengde als de herencompetitie wordt gespeeld over het hele seizoen.  Onze  gemengde ploegen en 2 herenploegen zullen weer het beste van zichzelf geven. 1G en 2H zijn alvast goed gestart. 1H zal ook dit seizoen moeten proberen om in 2de provinciale te blijven.  Wij wensen hen hierbij alvast succes en hopen weer op hoopvolle resultaten.

Ledenstop bij de jeugd

Momenteel is reeds een ledenstop voor jeugdspelers tot september 2020.  Bij de volwassenen zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar, maar ook hier is het bijna volzet.  Heb je iemand die ook graag wil komen badmintonnen, laat hem of haar dan eerst registreren via de website.  Na betaling van het lidgeld kan hij of zij dan ook komen spelen.

E-mail adres nieuwe leden

Communicatie met onze leden verloopt al enkele jaren via onze website en via email.  Heel belangrijk dus dat we van u een werkend emailadres hebben.  Wie deze nieuwsbrief nog niet per e-mail ontvangt, mag steeds zijn e-mail adres doorgeven aan Axel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Elk seizoen zijn er leden waarvan we het e-mailadres ontbreken, mailboxen die overvol zitten, adressen die niet meer bestaan, verkeerd doorgegeven e-mailadressen, enz. Krijg je geen e-mails van ons, dan behoor jij waarschijnlijk tot één van bovenstaande categorieën. Stuur dan snel eens een e-mail naar ons en dan wordt je nog sneller bediend met de laatste nieuwtjes.

Facebook

Ook onze badmintonclub is al een paar jaar terug te vinden op facebook.  Hier kan je eveneens alle nieuwtjes vinden en vragen stellen.  Wacht niet en wordt snel lid door op het icoontje te klikken: fb


Verder wensen we iedereen weer een sportief en plezierig badmintonseizoen toe.